Saytdakı materiallar yalnız fərdi istifadəniz üçündür. Materialları istisnasız heç bir qrupda, saytda və sosial şəbəkədə paylaşmaq olmaz və qəti qadağandır! Forum qaydaları ilə mütləq tanış olun:
Sayt qaydaları
Sayt qaydaları
Təhsil haqqının artırılması
Baxış sayı: 231Mən [ Linkləri görmək üçün qeydiyyatdan keçin və ya giriş edin ] oxuduğum kimi, deyəsən, Azərbaycan universitetlərində təhsil haqlarının artacağı gözlənilir. Kim deyə bilər ki, bu artıq təsdiqlənmiş qərardır, ya yox? Həmçinin, əgər mən artıq ikinci kursdayamsa, bu məni əhatə edəcəkmi?
Saytdakı materialların yüklənib Whatsapp və Telegram qruplarında paylaşılması qəti qadağandır!
Link: | |
Linki gizlət |
ATU üçün belə bir təsdiqlənmiş xəbər yoxdur hələ, əgər artım olsa da, sizi əhatə etməyəcək 100%. Əvvəlki illərdə artım olanda artıq universitetdə olan şəxslərə bir təsiri olmamışdı, yalnız universitetdə təhsilinə yeni başlayan şəxslər üçün artımlı qiymətlər keçərli olur.
Link: | |
Linki gizlət |
Bu başlığı görüntüləmiş son 100 üzv:
mov, ilkin95, Rufət, Ruhanə, Medsmart, Rəvan7, apple, Sunasi, n.rva__, user17, anis.95, Orkhan2003, w5x2hn, Ceyhun95, Ibrahimova999, Jaden, lmn_1278, Dr_Şəfiqə, SysAdminstrator, inci2017, vaho12, Shahla Bandalieva, 21021066, sevil404, Xətai
-
- Oxşar başlıqlar
- Cavablar
- Baxış sayı
- Sonuncu post